Geïmpregneerd vuren

Bij Houthal 15 bieden we geïmpregneerd vurenhout aan dat perfect is voor het plaatsen van vuren schuttingen of wandbekleding voor een tuinhuis met vuren planken. Ons geïmpregneerde vurenhout biedt u de mogelijkheid om prachtige structuren en elementen in uw buitenruimte te creëren. Dit komt door de combinatie van duurzaamheid, bescherming en veelzijdigheid. Kies voor duurzaamheid en diverse gebruiksmogelijkheden met geïmpregneerd vurenhout van Houthal 15. Creëer een buitenruimte waar u van kunt genieten, wetende dat het hout beschermd is en jarenlang meegaat.

Met geïmpregneerd vuren koopt u hout dat is verduurzaamd. Het is namelijk behandeld met een verduurzamingsmiddel, waardoor het langer meegaat. Het is beter bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals schimmels, het weer en ongedierte. Bekijk het assortiment geïmpregneerd vuren van Houthal 15 hieronder.

Vuren hout kopen

Houthal 15 heeft een eigen zagerij waar we in house geïmpregneerd vuren op maat zagen. Vurenhout hebben we altijd op voorraad, dus u kunt zo aan de slag met uw project. Geïmpregneerd vuren is een veelgebruikt type hout voor diverse tuinprojecten. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een schutting of het aanleggen van een prieel.

Ons vuren hout gaat langer mee, omdat het geïmpregneerd is. Met dit type tuinhout blijft uw bouwwerk jarenlang mooi. Op deze pagina vindt u alle producten van geïmpregneerd vuren. Heeft u hier vragen over of wilt u maatwerk aanvragen? Stuur ons dan een e-mail of bel ons via onderstaand nummer.

Afspraak maken

  • Levensduur verlengd dankzij verduurzamingsmiddel
  • Perfect voor tuinprojecten
  • Op maat zagen mogelijk

Vuren palen

Als u een nieuwe schutting wilt plaatsen of een pergola wilt bouwen, zult u eerst een paar stevige palen moeten neerzetten. Onze vuren palen zijn hier bij uitstek geschikt voor. Ze zijn lichtgewicht, maar sterk, wat betekent dat het plaatsen van dit type palen gemakkelijk is voor iedereen.

Vuren balken

Bij een prieel of een overkapping zijn dwarsbalken nodig. Deze zullen het gehele jaar zon, weer en wind te verduren krijgen. Kies daarom voor onze vuren balken. Dankzij de voorbehandeling gaan ze langer mee.

Vuren planken

Gebruik vuren planken voor de wandbekleding van uw tuinhuis of om uw schutting mee af te timmeren. Dit type planken is gemakkelijk bewerkbaar en bij Houthal 15 ook verkrijgbaar in het zwart. Zwarte vuren planken geven uw tuin een moderne, strakke look.

Eigenschappen geïmpregneerd vuren

Vurenhout is de meestgebruikte naaldhoutsoort in Nederland. Dit hout is afkomstig van de fijnspar die voornamelijk terug is te vinden in Midden- en Noord-Europa. De kenmerken van vurenhout zijn:

  • Relatief goedkoop
  • Nagenoeg geurloos
  • Makkelijk te bewerken
  • Lichtgele tot witte kleur
  • Fijne nerf met overwegend rechte draad

Het vurenhout van Houthal 15 is geïmpregneerd met een verduurzamingsmiddel. Hiermee verlengen we de levensduur van het hout tot ongeveer 10 – 15 jaar. Zo geniet u dus langer van uw tuinproject.

Kunnen we helpen?

Heeft u nog vragen over ons geïmpregneerd vuren of wilt u weten wat de mogelijkheden op het gebied van maatwerk zijn? Onze houtexperts helpen u graag verder. Neem contact op via deze buttons:

Afspraak maken

De voordeligste houthal op de grens van noord- & zuid holland
Grote voorraad hout, maatwerk uiteraard mogelijk!
Achteraf betalen of betaal direct via iDeal
Offerte aanvragen Whatsapp ons