Douglas balken geschaafd

Wilt u een strakke en verfijnde afwerking in uw bouwprojecten? Dan zijn de geschaafde douglas balken van Houthal 15 precies wat u nodig heeft. Deze balken worden geschaafd tot een glad oppervlak. Ideaal en geschikt voor projecten die een moderne uitstraling vereisen. Ondanks het gladde oppervlak behouden deze balken de kwaliteit en sterkte van douglas hout, waardoor ze perfect zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Of u nu een schutting wilt bouwen of een overkapping ontwerpt, onze geschaafde douglas balken voegen een verfijnd element toe aan uw project. Bovendien zijn onze geschaafde balken verkrijgbaar in diverse maten en PEFC- en FSC-gecertificeerd.

Heeft u hout nodig voor uw project? Of u nu gaat voor een blokhut, een overkapping, een carport, een schutting of een pergola: geschaafde Douglas balken zijn altijd een goede keuze voor een stabiele basis. Douglas balken die geschaafd zijn, worden vaak buitenshuis toegepast, omdat dit type hout goed bestand is tegen vocht en weerselementen.

  • Beschikbaar in diverse maten
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • PEFC- en FSC-gecertificeerd

Geschaafde Douglas balken kopen

Douglas hout is een van de hardste houtsoorten en dit maakt het een sterke en duurzame keuze. Dit type hout is dus ook ideaal om te gebruiken voor uw project. Bij Houthal15 bestelt u uw Douglas hout eenvoudig online.

Douglas balken, geschaafd en met een warme uitstraling

Douglas balken die geschaafd zijn, zijn extra makkelijk te bewerken en hebben een mooie uitstraling. Oneffenheden zijn al weggeschaafd, waardoor u de balken direct kunt gebruiken voor uw project. Het scheelt u veel voorbereidend werk. Daarnaast zullen geschaafde Douglas balken ook niet splinteren tijdens het bewerken. Douglas hout heeft een mooie en unieke uitstraling en een zeer warme kleur. Het hout zal die kleur ook een lange tijd behouden, namelijk zo’n 8 jaar. Behandelt u het hout, dan zal de kleur zelfs tot wel 15 jaar lang kunnen blijven.

Een geschaafde afwerking

Dankzij de afwerking van onze geschaafde Douglas hout balken, waarbij oneffenheden worden weggeschaafd, zijn deze planken bijzonder maatvast. Deze balken zijn daarom een zeer betrouwbare keuze bij het bouwen van diverse tuinprojecten. De mogelijkheden met Douglas balken zijn al met al eindeloos. De balken vormen een stevige basis voor bijvoorbeeld de volgende tuinprojecten:

  1. Realiseer een pergola begroeid met mooie klimplanten als u de tuin wat meer karakter wilt geven. Een pergola helpt u ook om een schaduwplekje in de tuin te creëren.
  2. U kunt geschaafd Douglas hout ook gebruiken om een carport te bouwen en zo uw auto te beschermen.
  3. Wilt u gedurende ieder seizoen van uw terras kunnen genieten? Dan kunt u de geschaafde Douglas balken ook gebruiken om een prachtige overkapping te realiseren. Met een overkapping weet u zeker dat u goed beschermd bent tegen de verschillende weersomstandigheden.
  4. U kunt zelf uw tuinhuisje maken met behulp van Douglas hout. Het tuinhuisje kunt u gebruiken als gezellige loungeruimte, maar hij kan ook als opslagruimte dienen.
  5. Tot slot kan u de Douglas balken die geschaafd zijn ook gebruiken om een schutting te realiseren.

 

Hulp nodig bij uw keuze?

De geschaafde Douglas balken uit onze webshop kunt u dus voor tal van verschillende doeleinden gebruiken. Heeft u vragen over ons assortiment of ontvangt u graag advies voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op via 0297-747002 of stuur een e-mail naar info@houthal15.nl.

De voordeligste houthal op de grens van noord- & zuid holland
Grote voorraad hout, maatwerk uiteraard mogelijk!
Achteraf betalen of betaal direct via iDeal
Offerte aanvragen Whatsapp ons